Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Uslu, Dilek Yaprak" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Küçük Resim Yok
    Öğe
    Application of atomized hydrosols to rainbow trout fillets as an easy preservative
    (2023) Yavuzer, Emre; Yetişen, Mehmet; Uslu, Dilek Yaprak
    In this study, a storage box including an ultrasonic atomizer was obtained with a 3D printer, and atomized hydrosols of thyme and lavender were applied to the fish meat at regular intervals under refrigeration conditions (3±1?) for 6 days. The effects of application with atomized hydrosols on lipid oxidation (malondialdehyde levels), peroxide value (PV), total volatile basic nitrogen (TVB-N) level, microbiologic level, color changes, and texture parameters were investigated. The results of the study showed that aerosolizing hydrosol droplets on the meat protected the quality significantly as the storage period increased and that the ultrasonic atomizer could be used effectively in the preservation of food quality.

| Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Merkez Yerleşke Bor Yolu 51240, Niğde, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim