Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Alaşalvar, Gamze Koçer" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Küçük Resim Yok
    Öğe
    Pseudomonas aeruginosa and Its Pathogenicity
    (2022) Urgancı, Nida Nur; Yılmaz, Nazife; Alaşalvar, Gamze Koçer; Yıldırım, Zeliha
    Pseudomonas aeruginosa, belonging to the Pseudomonadaceae family, is Gram-negative, rod-\rshaped, motile, aerobic, endospore negative, oxidase and catalase positive. It is widely found in nature\rand isolated from soil, plants, water and animals. It can grow rapidly on the surface of the food and\rform oxidized products and mucous substances. P. aeruginosa, one of the leading foodborne\rpathogens, causes important concerns in food safety due to being a source of contamination, causing\rfood poisoning and antimicrobial resistance in animals, forming biofilms and difficulties in\rpreventing biofilms. In this review, information on history, microbiological, cultural and biochemical\rcharacteristics, virulence factors and pathogenicity of P. aeruginosa are given. In addition, infections\rcaused by P. aeruginosa and its presence in food are described.

| Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Merkez Yerleşke Bor Yolu 51240, Niğde, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim